Νέα - Ανακοινώσεις

Ταχύρυθμα Σεμινάρια Πληροφορικής

Monday, 03 June 2013

Αιτήσεις από 03/06 έως 14/06/2013

ecdl_msΤο Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης Κορυδαλλού (ΔΗ.Κ.ΕΠΙ.) οργανώνει ταχύρυθμα σεμινάρια πληροφορικής από: 17/6/2013 έως 19/7/2013.
Την υψηλού επιπέδου εκπαίδευση αναλαμβάνουν ειδικευμένοι συνεργάτες του ΔΗ.Κ.ΕΠΙ. με πολύχρονη εμπειρία.
Τα τμήματα είναι ολιγομελή, παρέχεται ένας υπολογιστής ανά άτομο και διατίθεται μόνιμη σύνδεση υψηλής ταχύτητας με το Internet.
Οι κύκλοι σπουδών των σεμιναρίων αναφέρονται στους παρακάτω τομείς:
1.    Επεξεργασία Κειμένου (Ms Word)
2.    Λογιστικά Φύλλα (Ms Excel)
3.    Βάσεις Δεδομένων (Ms Access)
4.    Παρουσιάσεις (Ms Power Point)
5.    Υπηρεσίες Διαδικτύου (Internet)

Διαβάστε περισσότερα...

Νέος κύκλος μαθημάτων Πληροφορικής & Ξένων γλωσσών στο Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης

Wednesday, 27 March 2013

Το Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης Κορυδαλλού σας ενημερώνει ότι προχωρά τον Απρίλιο στην υλοποίηση νέου κύκλου σεμιναρίων Η/Υ και σπουδών στην Αγγλική, Ισπανική και Ιταλική γλώσσα.

Το πρόγραμμα αποσκοπεί στην επιμόρφωση και στήριξη, πρωτίστως των δημοτών, στον τομέα της εργασίας και παράλληλα στην απόκτηση αναγνωρισμένης πιστοποίησης για την πρόσληψη στον Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα. Ωφελούμενοι  του προγράμματος είναι ενήλικοι δημότες Κορυδαλλού, κάτοικοι  Κορυδαλλού, καθώς και δημότες και κάτοικοι άλλων Δήμων.

Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων ξεκινά στις 1/04/2013 και ολοκληρώνεται στις 12/04/2013.

Αιτήσεις γίνονται δεκτές στο Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης, Ζάππα1, Κορυδαλλός καθημερινά από τις 08:30 ως τις 14:00 και μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας του ΔΗΚΕΠΙ.

Διαβάστε περισσότερα...

Ολοκλήρωση Εγγραφών στο νέο κύκλο μαθημάτων – Μεταφορά Τμημάτων

Friday, 18 January 2013

Σήμερα ολοκληρώνονται οι εγγραφές του νέου κύκλου μαθημάτων Πληροφορικής, Αγγλικών, Ιταλικών και Ισπανικών
Ο Δήμος Κορυδαλλού σε μια προσπάθεια ορθολογικότερης χρήσης των ιδιόκτητων κτιρίων του, εξοικονόμησης ενοικίων και αναζωογόνησης περιοχών που βρίσκονται στις παρυφές της πόλης, αποφάσισε τη μεταφορά στο ιδιόκτητο κτίριο της οδού Μακεδονίας 23 & Πελοποννήσου, των Τμημάτων Ξένων Γλωσσών του Δημοτικού Κέντρου Επιμόρφωσης.
Τηλέφωνο επικοινωνίας με το Τμήμα Ξένων Γλωσσών: 210 5693520
Η Γραμματεία και το Τμήμα Πληροφορικής στεγάζονται επί της οδού Ζάππα 1,
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 4956717

Νέοι κύκλοι μαθημάτων στο Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης

Friday, 04 January 2013

Ξεκινούν την Δευτέρα 7 και θα διαρκέσουν έως την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013 οι εγγραφές στα προγράμματα  του Δημοτικού Κέντρου Επιμόρφωσης Κορυδαλλού.
Τα προγράμματα αφορούν στην απόκτηση βασικών δεξιοτήτων Πληροφορικής και εκμάθησης Αγγλικών, Ιταλικών και Ισπανικών και αποσκοπούν στην επιμόρφωση και στήριξη, πρωτίστως των δημοτών, στον τομέα της εργασίας και παράλληλα στην απόκτηση αναγνωρισμένης πιστοποίησης για την πρόσληψη στον Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα. Ωφελούμενοι  του προγράμματος είναι ενήλικες δημότες Κορυδαλλού, κάτοικοι  Κορυδαλλού, καθώς και δημότες και κάτοικοι άλλων Δήμων.

Το Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης Κορυδαλλού λειτουργεί έξι χρόνια και έχει συναντήσει μεγάλη ανταπόκριση, επιβεβαιώνοντας την επιλογή της δημοτικής αρχής και του Σταύρου Κασιμάτη να στηρίξει την τοπική κοινωνία με προγράμματα επιμόρφωσης και κατάρτισης, αναδεικνύοντας το θετικό ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης και σε αυτόν τον τομέα.

Διαβάστε περισσότερα...

Τον Νοέμβριο ξεκινούν τα μαθήματα στο Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης Κορυδαλλού

Saturday, 03 September 2011

Η πραγματοποίηση των νέων κύκλων σεμιναρίων χρήσης Η/Υ, Αγγλικής και Ισπανικής γλώσσας καθώς και τα σεμινάρια σπουδών Ιταλικής γλώσσας που διοργανώνονται για πρώτη φορά από το Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης Κορυδαλλού (ΔΗΚΕΠΙ) θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο, αφού οι προσλήψεις των εκπαιδευτικών τις οποίες πραγματοποιεί το ΑΣΕΠ θα ολοκληρωθούν φέτος, αργότερα από το αναμενόμενο, στο τέλος Οκτωβρίου.

Υπενθυμίζουμε ότι το πρόγραμμα αποσκοπεί στην επιμόρφωση και στήριξη, πρωτίστως των δημοτών, στον τομέα της εργασίας και παράλληλα στην απόκτηση αναγνωρισμένης πιστοποίησης για την πρόσληψη στον Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα.
Ωφελούμενοι του προγράμματος είναι ενήλικοι δημότες Κορυδαλλού, κάτοικοι Κορυδαλλού, καθώς και δημότες και κάτοικοι άλλων Δήμων. Για την έναρξη των εγγραφών θα ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι με νέα ανακοίνωση

 

Επισκέπτες

 This site has seen 6.078.610 hits to-date.   This site has seen 6.078.610 hits to-date.   This site has seen 6.078.610 hits to-date.   This site has seen 6.078.610 hits to-date.   This site has seen 6.078.610 hits to-date.   This site has seen 6.078.610 hits to-date.   This site has seen 6.078.610 hits to-date.

Χρήσιμες Συνδέσεις

Οργανισμός Άθλησης & Πολιτισμού-Τομέας Αθλητισμού
Βρεφικοί & Παιδικοί Σταθμοί Δήμου Κορυδαλλού
Δήμος Κορυδαλλού
Cine Παράδεισος
ΕΔΑΠΕ Δήμου Κορυδαλλού
Σταύρος Κασιμάτης
Οργανισμός Άθλησης & Πολιτισμού-Τομέας Πολιτισμού
Δημοσκόπιο

Συνδεδεμένοι

Έχουμε 48 επισκέπτες σε σύνδεση
RSS 2.0
ATOM 0.3
 

Είσοδος Σπουδαστών
Ο Καιρός στον Κορυδαλλό

 Ο καιρός τώρα
Κυρίως συννεφιασμένος Κυρίως συννεφιασμένος
Θερμοκρασία: 28 °C
Tuesday, 19 Jun
Περιοδικά σύννεφα Περιοδικά σύννεφα
Θερμοκρασία: 23 ως 30 °C
Wednesday, 20 Jun
Μερική λιακάδα με καταιγίδες Μερική λιακάδα με καταιγίδες
Θερμοκρασία: 22 ως 30 °C
Thursday, 21 Jun
Κυρίως λιακάδα Κυρίως λιακάδα
Θερμοκρασία: 21 ως 30 °C