Συντομη παρουσίαση

Το ΔΗ.Κ.ΕΠΙ. είναι ένας νέος θεσμός στην πόλη μας. Ξεκίνησε τη λειτουργία του το Φθινόπωρο του 2007 και αναπτύσσεται με ταχύτατους ρυθμούς. Η Δημοτική αρχή, στο πλαίσιο της κοινωνικής και πολιτιστικής πολιτικής της, στοχεύει να καλύψει σταδιακά τις ανάγκες επιμόρφωσης των δημοτών σε θέματα τεχνολογίας και πληροφορικής, ψυχολογίας και συμβουλευτικής, ξένων γλωσσών κλπ.
Στα προγράμματα του ΔΗ.Κ.ΕΠΙ., που καλύπτουν ένα ευρύτατο φάσμα γνωστικών περιοχών και ηλικιακών ομάδων, γίνονται δεκτοί δημότες Κορυδαλλού (κατά προτεραιότητα) και κάτοικοι της πόλης .
Στρατηγικός στόχος της δημοτικής αρχής είναι η σταδιακή εξέλιξη του ΔΗ.Κ.ΕΠΙ. σε ένα υπερσύγχρονο κέντρο επιμόρφωσης και πιστοποίησης με προδιαγραφές και λειτουργίες πολύ υψηλού επιπέδου.

Χώροι - εξοπλισμός - ανθρώπινο δυναμικό

Το ΔΗ.Κ.ΕΠΙ. διαθέτει τρία σύγχρονα εργαστήρια πληροφορικής, αίθουσες ξένων γλωσσών , ψυχολογίας και συμβουλευτικής. Στελεχώνεται από πιστοποιημένο εκπαιδευτικό προσωπικό και έμπειρα διοικητικά στελέχη. Οι σπουδαστές του κέντρου έχουν πλήρη και δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο και σε ηλεκτρονικές βιβλιοθήκες.

Τομείς επιμόρφωσης

Στο ΔΗ.Κ.ΕΠΙ υπάρχουν τρεις τομείς επιμόρφωσης με τα αντίστοιχα επιμορφωτικά προγράμματα :

1. Τομέας Πληροφορικής και τεχνολογίας Η/Υ
Το ΔΗ.Κ.ΕΠΙ. είναι πιστοποιημένο εκπαιδευτικό και εξεταστικό κέντρο στα προγράμματα πληροφορικής του διεθνούς Οργανισμού ECDL και στα προγράμματα τεχνολογίας Η/Υ και δικτύων του διεθνούς Οργανισμού CISCO

2. Τομέας Ξένων Γλωσσών
Το ΔΗ.Κ.ΕΠΙ. είναι πιστοποιημένο εκπαιδευτικό και εξεταστικό κέντρο στα προγράμματα ξένων γλωσσών του Βρετανικού Οργανισμού CITY and GILDS.

3. Τομέας Συμβουλευτικής και προσωπικής ανάπτυξης
Στο ΔΗ.Κ.ΕΠΙ λειτουργεί «Σχολή Γονέων» του Δήμου καθώς το τμήμα επιμορφωτικών σεμιναρίων στην Ψυχολογία και Συμβουλευτική

 

Επισκέπτες

 This site has seen 5.274.985 hits to-date.   This site has seen 5.274.985 hits to-date.   This site has seen 5.274.985 hits to-date.   This site has seen 5.274.985 hits to-date.   This site has seen 5.274.985 hits to-date.   This site has seen 5.274.985 hits to-date.   This site has seen 5.274.985 hits to-date.

Χρήσιμες Συνδέσεις

Σταύρος Κασιμάτης
Οργανισμός Άθλησης & Πολιτισμού-Τομέας Πολιτισμού
Δημοσκόπιο
Οργανισμός Άθλησης & Πολιτισμού-Τομέας Αθλητισμού
Βρεφικοί & Παιδικοί Σταθμοί Δήμου Κορυδαλλού
Cine Παράδεισος
ΕΔΑΠΕ Δήμου Κορυδαλλού
Δήμος Κορυδαλλού

Συνδεδεμένοι

Έχουμε 88 επισκέπτες σε σύνδεση
RSS 2.0
ATOM 0.3
 

Είσοδος Σπουδαστών
Ο Καιρός στον Κορυδαλλό

 Ο καιρός τώρα
Μερική λιακάδα Μερική λιακάδα
Θερμοκρασία: 15 °C
Saturday, 25 Nov
Μερική λιακάδα Μερική λιακάδα
Θερμοκρασία: 9 ως 17 °C
Sunday, 26 Nov
Περιοδικά σύννεφα Περιοδικά σύννεφα
Θερμοκρασία: 11 ως 17 °C
Monday, 27 Nov
Βροχή Βροχή
Θερμοκρασία: 8 ως 16 °C