Συντομη παρουσίαση

Το ΔΗ.Κ.ΕΠΙ. είναι ένας νέος θεσμός στην πόλη μας. Ξεκίνησε τη λειτουργία του το Φθινόπωρο του 2007 και αναπτύσσεται με ταχύτατους ρυθμούς. Η Δημοτική αρχή, στο πλαίσιο της κοινωνικής και πολιτιστικής πολιτικής της, στοχεύει να καλύψει σταδιακά τις ανάγκες επιμόρφωσης των δημοτών σε θέματα τεχνολογίας και πληροφορικής, ψυχολογίας και συμβουλευτικής, ξένων γλωσσών κλπ.
Στα προγράμματα του ΔΗ.Κ.ΕΠΙ., που καλύπτουν ένα ευρύτατο φάσμα γνωστικών περιοχών και ηλικιακών ομάδων, γίνονται δεκτοί δημότες Κορυδαλλού (κατά προτεραιότητα) και κάτοικοι της πόλης .
Στρατηγικός στόχος της δημοτικής αρχής είναι η σταδιακή εξέλιξη του ΔΗ.Κ.ΕΠΙ. σε ένα υπερσύγχρονο κέντρο επιμόρφωσης και πιστοποίησης με προδιαγραφές και λειτουργίες πολύ υψηλού επιπέδου.

Χώροι - εξοπλισμός - ανθρώπινο δυναμικό

Το ΔΗ.Κ.ΕΠΙ. διαθέτει τρία σύγχρονα εργαστήρια πληροφορικής, αίθουσες ξένων γλωσσών , ψυχολογίας και συμβουλευτικής. Στελεχώνεται από πιστοποιημένο εκπαιδευτικό προσωπικό και έμπειρα διοικητικά στελέχη. Οι σπουδαστές του κέντρου έχουν πλήρη και δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο και σε ηλεκτρονικές βιβλιοθήκες.

Τομείς επιμόρφωσης

Στο ΔΗ.Κ.ΕΠΙ υπάρχουν τρεις τομείς επιμόρφωσης με τα αντίστοιχα επιμορφωτικά προγράμματα :

1. Τομέας Πληροφορικής και τεχνολογίας Η/Υ
Το ΔΗ.Κ.ΕΠΙ. είναι πιστοποιημένο εκπαιδευτικό και εξεταστικό κέντρο στα προγράμματα πληροφορικής του διεθνούς Οργανισμού ECDL και στα προγράμματα τεχνολογίας Η/Υ και δικτύων του διεθνούς Οργανισμού CISCO

2. Τομέας Ξένων Γλωσσών
Το ΔΗ.Κ.ΕΠΙ. είναι πιστοποιημένο εκπαιδευτικό και εξεταστικό κέντρο στα προγράμματα ξένων γλωσσών του Βρετανικού Οργανισμού CITY and GILDS.

3. Τομέας Συμβουλευτικής και προσωπικής ανάπτυξης
Στο ΔΗ.Κ.ΕΠΙ λειτουργεί «Σχολή Γονέων» του Δήμου καθώς το τμήμα επιμορφωτικών σεμιναρίων στην Ψυχολογία και Συμβουλευτική

 

Επισκέπτες

 This site has seen 5.033.041 hits to-date.   This site has seen 5.033.041 hits to-date.   This site has seen 5.033.041 hits to-date.   This site has seen 5.033.041 hits to-date.   This site has seen 5.033.041 hits to-date.   This site has seen 5.033.041 hits to-date.   This site has seen 5.033.041 hits to-date.

Χρήσιμες Συνδέσεις

ΕΔΑΠΕ Δήμου Κορυδαλλού
Cine Παράδεισος
Οργανισμός Άθλησης & Πολιτισμού-Τομέας Αθλητισμού
Οργανισμός Άθλησης & Πολιτισμού-Τομέας Πολιτισμού
Δήμος Κορυδαλλού
Βρεφικοί & Παιδικοί Σταθμοί Δήμου Κορυδαλλού
Δημοσκόπιο
Σταύρος Κασιμάτης

Συνδεδεμένοι

Έχουμε 68 επισκέπτες σε σύνδεση
RSS 2.0
ATOM 0.3
 

Είσοδος Σπουδαστών
Ο Καιρός στον Κορυδαλλό

 Ο καιρός τώρα
Καθαρός Καθαρός
Θερμοκρασία: 24 °C
Thursday, 21 Sep
Κυρίως λιακάδα Κυρίως λιακάδα
Θερμοκρασία: 18 ως 27 °C
Friday, 22 Sep
Κυρίως λιακάδα Κυρίως λιακάδα
Θερμοκρασία: 17 ως 27 °C
Saturday, 23 Sep
Λιακάδα Λιακάδα
Θερμοκρασία: 17 ως 26 °C