Καλωσόρισμα Δημάρχου Κορυδαλλού

dimarxos_korydallouΦίλες και φίλοι
Σας καλωσορίζω στον διαδικτυακό τόπο του Δημοτικού Κέντρου Επιμόρφωσης της πόλης μας. Το Κέντρο 
είναι ένας νέος θεσμός στο Δήμο μας και φιλοδοξούμε ότι σταδιακά, σε συνδυασμό βέβαια και με άλλες
ανάλογες σημαντικές δραστηριότητες του Δήμου μας, θα καλύψει το μεγαλύτερο μέρος των αναγκών
επιμόρφωσης των κατοίκων της περιοχής.
Μέσα από τις σελίδες του δικτυακού τόπου του Κέντρου έχετε τη δυνατότητα για διαρκή επικοινωνία και
έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση για όλα τα θέματα και τις εξελίξεις στον τομέα της επιμόρφωσης ενηλίκων.
Σας εύχομαι καλή περιήγηση και σας καλώ να συμμετέχετε στα προγράμματα του Δημοτικού Κέντρου
Επιμόρφωσης της πόλης μας.

Σταύρος Κασιμάτης
www.skasimatis.gr

WE ARE...- ΕΙΜΑΣΤΕ Ο Ευρωπαϊκός Μήνας Ασφάλειας

Friday, 01 June 2012

we_are_european_security_monthO ENISA, o Ευρωπαϊκός Οργανισμός για την Ασφάλεια Δικτύων και Πληροφοριών, εγκαινιάζει μια εκστρατεία για να διαφημίσει την πιλοτική εφαρμογή του ευρωπαϊκού μήνα ασφαλείας για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο.

Η εκστρατεία καλεί τους πολίτες να συμβάλουν στη δημιουργία του μηνύματος «WE ARE European Security Month» («ΕΙΜΑΣΤΕ ο Ευρωπαϊκός Μήνας Ασφαλείας») στέλνοντας φωτογραφίες με τα πρόσωπά τους , οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν στο μοντάζ για να σχηματίσουν τη λέξη «WE ARE…». Κάθε γράμμα θα περιλαμβάνει περίπου 100 φωτογραφίες, δίνοντας στους ανθρώπους την ευκαιρία να δείξουν ότι έχουν δεσμευτεί να παραμείνουν ασφαλείς online. Αυτή η φωτογραφία-μήνυμα, μαζί με πολλά άλλα, θα χρησιμοποιηθεί σε διαφημίσεις και το υλικό της εκστρατείας κατά τη διάρκεια του πιλοτικού μήνα ασφαλείας, ο οποίος θα λάβει χώρα τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Η προθεσμία για την υποβολή φωτογραφιών είναι η 30η Ιουνίου 2012. Οι φωτογραφίες πρέπει να υποβληθούν μέσω της ειδικής ιστοσελίδας του ENISA στο: http://surveys.publications.europa.eu/formserver/ENISA/uploadimage.html. Η σελίδα παρέχει επίσης καθοδήγηση για τις εικόνες που ζητούνται, καθώς και πληροφορίες για τη χρήση των εικόνων.

Ο ευρωπαϊκός μήνας ασφαλείας ξεκινάει τον Οκτώβριο με την προώθηση της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο για τους πολίτες. Μέχρι σήμερα, έξι ευρωπαϊκές χώρες – το Λουξεμβούργο, η Πορτογαλία, η Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο (Get Safe Online), η Σλοβενία και η Νορβηγία – έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους. Ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, όπως τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές διαφημίσεις, καμπάνιες μέσω μέσων κοινωνικής δικτύωσης, διανομή εκπαιδευτικών πακέτων καθώς και ειδικές εκδηλώσεις αποτελούν μέρος της προώθησης που έχει σχεδιαστεί. Η πιλοτική προσπάθεια θα αξιολογηθεί προκειμένου να αποτελέσει οδηγό για μελλοντικές εκδηλώσεις.

Ο «Ευρωπαϊκός Μήνας Ασφαλείας Δικτύων και Πληροφοριών για Όλους – Μια Μελέτη Βιωσιμότητας» για τον ENISA εξετάζει τα οφέλη της πρωτοβουλίας και αξιολογεί περίπου 130 εκδηλώσεις για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο εντός Ευρώπης καθώς και τους παράγοντες που συμβάλουν στην επιτυχία τους. Η μελέτη δημοσιεύθηκε στα τέλη του 2011.

H Ψηφιακή Ατζέντα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Ευρώπη, σημείο δράσης 32: «Ενισχύει την καταπολέμηση του εγκλήματος στον κυβερνοχώρο σε διεθνές επίπεδο», προσδιορίζοντας συγκεκριμένα ένα μήνα ασφάλειας στον κυβερνοχώρο.

H ομάδα εργασίας της ΕΕ για το έγκλημα στον κυβερνοχώρο έχει επισημάνει την ανάγκη για μεγαλύτερη διεθνή συνεργασία γύρω από την ασφάλεια και το έγκλημα στον κυβερνοχώρο (κάντε κλικ για να δείτε πρότερη ανακοίνωση 05/04/2011).
Πηγή: ENISA

DIKEPI

 

Επισκέπτες

 This site has seen 6.100.340 hits to-date.   This site has seen 6.100.340 hits to-date.   This site has seen 6.100.340 hits to-date.   This site has seen 6.100.340 hits to-date.   This site has seen 6.100.340 hits to-date.   This site has seen 6.100.340 hits to-date.   This site has seen 6.100.340 hits to-date.

programata

egrafes

Χρήσιμες Συνδέσεις

Δημοσκόπιο
Σταύρος Κασιμάτης
Βρεφικοί & Παιδικοί Σταθμοί Δήμου Κορυδαλλού
Οργανισμός Άθλησης & Πολιτισμού-Τομέας Πολιτισμού
ΕΔΑΠΕ Δήμου Κορυδαλλού
Δήμος Κορυδαλλού
Οργανισμός Άθλησης & Πολιτισμού-Τομέας Αθλητισμού
Cine Παράδεισος

Συνδεδεμένοι

Έχουμε 85 επισκέπτες σε σύνδεση
RSS 2.0
ATOM 0.3
 

Είσοδος Σπουδαστών
Ο Καιρός στον Κορυδαλλό

 Ο καιρός τώρα
Μερική λιακάδα Μερική λιακάδα
Θερμοκρασία: 23 °C
Sunday, 24 Jun
Μερική λιακάδα με καταιγίδες Μερική λιακάδα με καταιγίδες
Θερμοκρασία: 17 ως 27 °C
Monday, 25 Jun
Μερική λιακάδα Μερική λιακάδα
Θερμοκρασία: 18 ως 26 °C
Tuesday, 26 Jun
Κυρίως συννεφιασμένος με καταιγίδες Κυρίως συννεφιασμένος με καταιγίδες
Θερμοκρασία: 17 ως 23 °C